logo_left header_right
     
 BME NTI > Oktatás > Szakirányválasztás > Energetikai mérnöki alapszak, Atomenergetika szakirány

Energetikai mérnöki alapszak, Atomenergetika szakirány

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Nukleáris Technikai Intézete (NTI) gondozza az Energetikai mérnöki alapszak (EnBSc) Atomenergetika (Ae) szakirányát.

 

Minden tavaszi félévben szakirányt választanak az Energetikai mérnöki alapszak hallgatói. A szakirányválasztás az alábbi menetrend szerint történik a Gépészmérnöki karon:

 


A Nukleáris Technikai Intézet az alább részletezett menetrend szerint tájékoztatja a tisztelt hallgatókat az Atomenergetika szakirányról jelen szakirányválasztási időszakban:

 • A BME NTI szakiránybemutatójáról szóló ismertető letölthető innen.
 • A hallgatóknak kiküldött NEPTUN üzenet elolvasható itt.
 • A BME NTI szakiránybemutatója az Atomenergetikai alapismeretek című tárgy 2012. április 24-ei, keddi előadásának végén kerül lebonyolításra az előzetesen órarendileg meghirdetett helyen (K150) és időben (10h15÷13h három órás előadás végén).

 • A szakiránybemutatók után, csütörtökönként egy-egy Oktatóreaktor látogatáson lehet tovább ismerkedni a Nukleáris Technikai Intézettel az alábbiak szerint:

  Első alkalom: 2012. április 26., csütörtök – 10-12h – gyülekezés az Oktatóreaktor előtt 9h45-től (BME Rózsakert).

  Második alkalom: 2012. május 3., csütörtök – 12-14h – gyülekezés az Oktatóreaktor előtt 11h45-től (BME Rózsakert).

  Az Oktatóreaktor látogatáshoz előzetes jelentkezésre van szükség, ezért kérjük írják meg egy e-mailben Kiss Attila tudományos segédmunkatárs úrnak (kissa@reak.bme.hu), hogy ki (név és személyi igazolvány szám) szeretne és melyik látogatásra (első vagy második) eljönni.

  A jelentkezés határideje: az adott látogatást megelőző keddi nap 14h.